De beheerder van deze website realiseert zich dat, gezien de complexiteit van het NDSM verleden en de beschikbare ruimte, het onmogelijk is de geschiedenis hier volledig te kunnen weergeven. Ondanks de zorg voor een juiste weergaven zullen er m.b.t. de gepubliceerde tekst en afbeeldingen altijd lacunes zijn. Daarnaast is het onwaarschijnlijk dat er geen onvolledigheden en onjuistheden in de tekst zullen worden aangetroffen. Correcties en aanvullingen uwerzijds zijn daarom altijd meer dan welkom.

De inhoud van deze website is volledig gebaseerd op bedrijfspublicaties, andere  gedrukte media en verhalen van oud-werknemers der NDSM. De getoonde afbeeldingen zijn afkomstig van oud-werknemers of hun nabestaanden, uit eigen collectie en rechtstreeks uit de erfenis van de NDSM. Vanuit deze laatste bron zijn veel memorabilia, documenten en afbeeldingen in mijn bezit.

Daarnaast worden afbeeldingen getoond die,  met toestemming,  zijn overgenomen van derden. Ik houd mij, rekening houdende met gemaakte afspraken, het recht voor om deze met bronvermelding te tonen. In die gevallen waarin vermeende belanghebbenden, oud-werknemers en/of hun nabestaanden vinden dat hiertegen toch een bezwaar bestaat verzoek ik u te reageren.

Ruud van der Sluis
Verzamelaar NDSM informatie.

Hornwaard 55
1824SC Alkmaar
072-5613393
info@ndsm-werfmuseum.nl

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *